Menu Content/Inhalt
Home arrow Dienstenwijzer
Dienstenwijzer van Impala advies B.V. Afdrukken E-mail

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet financiële dienstverlening vertrekken wij u informatie voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst.

Naam en adres
Impala advies BV is gevestigd in Den Haag aan de Harry Pauwlaan 22. Postcode 2497 AN
Tel. 070 4156043. Fax 070 41569045. Email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Site http://www.impala-advies.nl/
ABN Amro 41.76.48.979 t.n.v. Impala advies BV te Den Haag. BTWnummer L812442982B01
KvK Haaglanden nr. 27259604.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12002742
Wij mogen adviseren en bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, hypothecair en consumptief krediet, elektronisch geld, betaal- en spaarrekeningen.

Heeft u een klacht?
Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u niet tevreden bent, vragen wij u om ons dat als eerste te laten weten, zodat wij ons best kunnen doen om u tevreden te stellen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Wij zijn aangesloten onder nummer 300.0000563.
Het Klachteninstituut is bereikbaar op:
Postbus 93257, 2509 AG in Den Haag, tel 0900-3552248. 
Email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , website http://www.kifid.nl/.

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekerings-maatschappijen, banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij samen met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze waarop wij beloond worden
De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waar wij uw verzekering of hypotheek onderbrengen. Indien wij u rechtstreeks kosten in rekening brengen voor onze dienstverlening, informeren wij u hierover vooraf. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Werknemers:

Levensloopcalculator

Vragen?

Bel: 070 - 415 60 43
info@impala-advies.nl