Menu Content/Inhalt
Home
Wie zijn wij Afdrukken E-mail

Impala Advies verzekeringenImpala verzekeringen is een activiteit van Impala Advies B.V. Wij zijn een advieskantoor op het gebied van financiële dienstverlening, verzekeringen, hypotheken en marketing, gevestigd in Den Haag. Wij zijn sinds 1975 werkzaam in de verzekeringsbranche. Impala Advies B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27259604.

Waarom Impala Advies B.V.
Wij zijn er van overtuigd dat we alleen samen met u tot een goede dienstverlening kunnen komen. Wij denken met u mee als u dat wilt. Ons product bestaat uit zekerheid als u ons uw vertrouwen schenkt.

U bepaalt zelf welke verzekering het beste bij u past. Ondanks preventie is schade niet altijd te voorkomen. Dan helpen wij u graag.

Wij onderscheiden ons met:
- lagere premies, omdat u zelf uw verzekering online afsluit.
o premies worden (nog) lager door het inbouwen van korting op basis van provisie
- concurrerend aanbod
o door online vergelijking met diverse preferred verzekeraars
- persoonlijke ondersteuning
o Wij komen bij u langs als u dat wilt en in Zuid Holland woont. In de rest van Nederland bellen, faxen en mailen wij met u totdat u tevreden bent.

Wij maken gebruik van inkooparrangementen door onze partners, waardoor wij u scherpe aanbiedingen kunnen doen. En u eventueel het volgende jaar naar een andere verzekeraar kunnen overzetten als die goedkoper is, als die beter bevalt, als u dat wilt…

Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12002742. Wij mogen adviseren en bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, hypothecair en consumptief krediet, elektronisch geld, betaal- en spaarrekeningen.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening - KiFiD
Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening - KiFiD onder nummer 300.0000563. Hiermee onderwerpt Impala advies BV zich bij geschillen aan het oordeel van de Ombudsman en de Geschillencommissie.

Wet financiële dienstverlening
De Wet financiële dienstverlening (Wfd) vereist dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij bieden. Dit staat beschreven in onze Dienstenwijzer.

 AFM klachteninstituut Kamer van Koophandel Haaglanden
 

Werknemers:

Levensloopcalculator

Vragen?

Bel: 070 - 415 60 43
info@impala-advies.nl