Menu Content/Inhalt
Home arrow Hoe werkt het
Hoe werkt het Afdrukken E-mail

1. Verzekeringspremies en polisvoorwaarden vergelijken

In het menu Vergelijk en Sluit af vindt u per automotive verzekering een eenvoudig formulier waarin u een aantal vragen moet beantwoorden. Op basis van deze antwoorden krijgt u een overzicht van de verzekeringspremies en polisvoorwaarden van alle toonaangevende verzekeringsmaatschappijen. Hiervoor hoeft u nog geen persoonsgegevens (NAW) in te vullen, dus u kunt de premievergelijking gewoon uitproberen zonder dat u ergens aan vast zit.

2. Een verzekering online afsluiten

Als u een verzekering wilt afsluiten kunt u na de berekening uw persoonsgegevens invullen. Hierna moet u een aantal slotvragen beantwoorden en akkoord geven voor de polisvoorwaarden. Tot slot verstuurt u de aanvraag.

Onmiddelijk na het versturen van de aanvraag vinden er een aantal controles plaats. Hierna wordt u direct op uw scherm geinformeerd of u wel of geen voorlopige dekking heeft. Indien een voorlopige dekking wordt afgegeven is de polis direct actief en ontvangt u het polisnummer. Tevens wordt het tijdstip vermeld waarop de dekking ingaat.

Indien er geen voorlopige dekking wordt afgegeven ontvangt u een offertenummer. Tevens ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat de aanvraag in behandeling is. Bijgevoegd zijn de polisvoorwaarden en het ingevulde aanvraagformulier. Nadat uw aanvraag door ons is behandeld ontvangt u nogmaals een e-mail waarin wij u informeren of de aanvraag is geaccepteerd of afgekeurd.

3. Persoonlijke ondersteuning en nazorg

Ook als u online een verzekering afsluit, en zo profiteert van lage premies, kunt u rekenen op onze ondersteuning en nazorg wanneer u een beroep moet doen op uw verzekering. Wij assisteren u bij aanmelding van schade en kosten die u kunt declareren bij de verzekeringsmaatschappij. U kunt ons bellen op 070 - 415 60 43, u kunt e-mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en als u in Zuid-Holland woont kunnen wij u thuis bezoeken. Met onze persoonlijke ondersteuning onderscheiden wij ons van andere internetverzekeraars.

 

Werknemers:

Levensloopcalculator

Vragen?

Bel: 070 - 415 60 43
info@impala-advies.nl